Küldje el kérdését
Visszahívás kérése
Az Ön országában található partnerünk hamarosan felveszi a kapcsolatot Önnel
Amennyiben kérdése van, hívjon minket!
betűméret
Címoldal -> Hírek -> Lépcsőlift Költségei És Alternatívái

Hírek

Lépcsőlift költségei és alternatívái

Lépcsőlift - AssiStep a lépcsőn történő felmenetelkor
Becsült olvasási idő 6 Min. Közzétéve 03.08.2018
Lépcsőlift költségei és alternatívái: Ahogy öregszünk vagy egészségügyi problémáink alakulnak ki, sokan közűlünk egyre nehezebben használják a lépcsőket. A lépcsőlift általában megoldás lehet erre. Ebben a cikkben néhány rendelkezésre álló lehetőséget, valamint a lépcsőlift és az AssiStep lépcsősegéd árait és költségeit fogjuk megnézni.
Amikor a lépcső kihívássá válik

Sokan saját maguk, családjuk vagy barátaik megtapasztalták milyen akadályokat és nehézségeket jelenthet egy egyszerű lépcső is. Ennek általában több oka is van. Hagyományosan ezeknek a problémáknak a megoldására a következő módokon került sor:

 • Lépcsőlift vagy talpas lift felszerelése otthonában
 • A ház felújítása, azért, hogy csak egy emeleten kelljen a továbbiakban élni
 • Véglegesen elköltözni otthonunkból

A kutatások azt mutatják, hogy többségünk a lehető leghosszabb ideig saját házában akar élni. Sokan egész életüket ott élték, tehát nem nehéz megérteni, hogy a legtöbb ember továbbra is ezt akarja.

Milyen lehetőségek vannak?

Nehézségek a lépcső használatakor

Az egyik leggyakoribb ok, amiért a lépcső kihívássá válik, az olyan betegségek, mint a stroke, Parkinson-kór, az MS és a CP. Másrészt néhány embernek izomproblémák miatt akadnak nehézségei a lépcső használatakor, például Andrea, akinek idegrendszeri izombetegsége van , és emiatt csökkent az ereje és az egyensúlya, így a lépcső használata további támogatás nélkül nehéz feladat volt.

A lépcső a tüdőbetegségben (COPD) szenvedő emberek számára is nagy probléma. A meredek dombokon való séta és a lépcső használata fárasztó és légzési nehézségeket okoz. Például Oddbjørn (68) az AssiStep lépcsőmászó segédeszközt a házának alagsorába helyezte, hogy biztonságosabbá tegye az otthonát.

Lépcsőlift költségei és alternatívái

Lépcsőlift: Tengelyfelvonó és talpas lift

A tengelyfelvonók ára általában 5 és 8 millió forint, + telepítés. Ez jó alternatíva lehet a kerekes széket használó emberek számára, akiknek házuk emeletei között kell közlekedési megoldást találni.

A peronlift egy olcsóbb és egyszerűbb alternatívája a tengelyliftnek. Mindkét megoldás azonban elég nagy helyet igényel a házában. A peronlifteket általában a középületekben használják, mivel sok helyet foglal el a lépcsőn.

emelőkosár
Emelőkosár
Lépcsőlift költsége

A lépcsőlift költsége általában 1 millió - 3 millió forint közé esik

Egyenes lépcső esetében az ár általában 1 millió - 1,5 millió Ft, ívelt lépcsőknél ez rendszerint 2,5 - 3,5 millió Ft.

A végső ár attól függ, hogy hány emelettel, kanyarral és fordulással rendelkezik a lépcső, mivel a korlátot akkor az Ön otthonához kell igazítani. Ez nagyban befolyásolja az újraértékesítés értékét is, mivel a személyre szabott lépcsőfelvonót nem könnyű újra felhasználni egy másik lépcsőházban.

AssiStep - Lépcsőzés segítő

Az AssiStep egy új és forradalmi lépcsőzést támogató eszköz, és remek alternatívája a lépcsőlifteknek azok számára, akik aktívak akarnak maradni.

100% -ban mechanikus felépítésű, a könnyű, de nagyon erős alumínium fogantyú tolásával mozgatható - mint egy henger. Amikor a fogantyút lefelé húzza, akkor automatikusan reteszelődik, biztonságosan tartva Önt és támogatva minden lépését. Amennyiben elveszítené az egyensúlyát a lépcsőn lefelé vezető úton, akkor az AssiStep fizikailag akadályozza meg a leesését.

A termék 2015-ös bevezetése óta jelentős részét átvette a lépcsőlift eladásoknak Norvégiában, ahol kifejlesztve lett. Ez egy olcsóbb és egyszerűbb megoldás a legtöbb ember számára, és a lépcsőfelvonókhoz képest 3-4-szer olcsóbb lehet az AssiStep telepítése íves lépcsők esetén.

Az egyszerű kialakításnak köszönhetően ezenkívül sokkal megbízhatóbb, mint a lépcsőliftek, és általában nem igényel semmiféle karbantartást sem.

AssiStep – Segítség a lépcsőzésben - Lépcsőlift
AssiStep a lépcsőn történő felmenetelkor
Maradjon aktív és független a saját otthonában az AssiStep lépcsőjáróval
Az AssiStep, a lépcsőn lefelé közlekedés közben

Tipikus felhasználók:

Az AssiStep nem helyettesíti a lépcsőlifteket , hanem egyszerűbb, olcsóbb és egy aktívabb megoldás azok számára, akik a lehető leghosszabb ideig szeretnék megőrizni az egészségüket, és fenntartani vagy javítani a járási funkciókat, miközben biztonságban vannak.

A 2015-ös bevezetés óta elért eredmények magukért beszélnek: Számos példa van arra, hogy a kerekes székben ülő emberek továbbra is használhatják az AssiStep-et lépcsőn járás közben . Számos olyan példa van ahol stroke-ban szenvedő betegek javították sétaképességüket az AssiStep-el történő gyakorlással, ennek következtében 6-12 hónapos edzés és rehabilitáció után is képesek élni nélküle.

Az AssiStep további fontos előnyei:

 • Csupán 2 - 3 hét szállítási idő
 • Nincs szükség a drága éves karbantartási és felülvizsgálati szolgáltatásokra mint a lépcsőliftek esetében
 • Nem kell az építési hatóságoktól építési engedélyt kérnie, mint a lépcsőlifteknél

Megbízható és tartós , mivel 100% -ban mechanikus felépítésű

Mennyibe kerül az AssiStep?

Sok hívást kapunk az ügyfelektől, azután érdeklődve: "Mennyibe kerül az AssiStep?"

Egyenes lépcsők
Az AssiStep átlagos árszintje az egyenes lépcsők esetén 830.000 - 990.000 Ft . A termékre 2 év gyártói garancia vonatkozik, és bérelhető is, amennyiben rövid távra van szüksége.

Ívelt lépcsők
Ahol a Lépcsőliftek íves lépcsők esetében mintegy 2,5 millió Ft-nál kezdődnek, az AssiStep rendszerint 1 , 1 millió Ft. A legösszetettebb, több kanyarú telepítés 1,5 millió forint körűl érhető el, ahol a lépcsőfelvonók 3,5 millió forintba kerülnek . Az íves lépcsők esetében az AssiStep általában mintegy 2 - 3 -szor olcsóbb , mint egy lépcsőlift, és hozzávetőleg a fele egy egyenes lépcső esetén.

Két fő oka van annak, hogyan tudjuk sokkal alacsonyabb szinten tartani az árakat, mint a lépcsőliftek:

- Az AssiStep 100% -ban mechanikus termék , egyszerű és megbízható. Általában nincs szükség szervizre, és akkor is működik, ha otthon nincs áram

- Az AssiStep egy 100% -os modul alapú rendszer . Ez azt jelenti, hogy nem kell a korlátrendszert a lépcsőhöz igazítanunk, hanem használhatunk kész, kiváló minőségű modulokat, és adaptálhatjuk a lépcsőjéhez. Ez csökkenti a munkaórák számát, így lehetővé téve számunkra, hogy gyorsan telepítsük a terméket otthonában.

A mozgáskorlátozott személy részére akadálymentes lakás építéséhez vagy vásárlásához, valamint az akadálymentesítés többeletköltségeire vissza nem térítendő állami támogatás igényelhető.

Információs film az AssiStepről

Töltse le a katalógusunkat

  Válassza ki az Ön AssiStep-ét

  Kérjen árajánlatot az Assistep-re gyorsan és egyszerűen!

  Milyen lépcsője van?

  Valg

  Ön magánszemély vagy intézmény, amely az AssiStep-et szeretné?

  Valg

  Kérjük adja meg a postai irányítószámát, hogy ki tudjuk számolni a szállítási és telepítési költségeket.

  Amennyiben Önnek eltérő formájú lépcsője van, úgy szívesen adunk személyre szabott árajánlatot.

  Sajnos a kiválasztott országban nem rendelkezünk disztribútorral. Ennek ellenére ki tudja tölteni a kérdőívet és mi elküldjük az AssiStepről az információt

  Időnként több információra van szükségünk a lépcsőn. Kérjük, írja be telefonszámát, hogy szükség esetén kapcsolatba léphessünk Önnel. Szüksége van az Ön e-mail címére, hogy árajánlatot és kiegészítő információkat küldhessen Önnek.

  Kérjük, ellenőrizze az adatokat, mielőtt elküldené őket.

  Miután elküldte a kitöltött adatlapot, küldünk Önnek egy emailt bővebb információval az Assistep rendszerről. you Az Ön adatai teljes biztonságban vannak nálunk, kizárólag az Ön országában lévő forgalmazónkkal osztjuk azt meg.
  Köszönjük az ajánlat kérését. Hamarosan küldünk Önnek egy emailt további információkkal, és felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön egyedi ajánlatával kapcsolatban.